Dani Colom · Fotografia - jmn.jpgNecesites un book? Unes fotos amb la teva parella, nadó, amics, família...? Potser un reportatge de maternitat?


Doncs no esperis a que no hi hagi disponibilitat de dates; Reserva ara!

Per reservar la teva data només m'has d'enviar un correu o trucar-me per buscar una data que us vagi bé. Podeu fer-ho AQUI

També ho pots fer Online amb el botó vermell que tens a la dreta de la pantalla. Un cop rebuda la reserva ens posarem en contacte per comfirmar que la data i hora escullits està disponible.

Sempre hi ha moments bonics per recordar i/o per compartir amb algú. Estacions de l'any en les que t'agradaria formar part del paisatge i tenir-ne un record per sempre.

Doncs per tot això pots contar amb mi. M'agradaria formar part d'aquests grans moments de la teva vida i fer que els teus records siguin inoblidables.

La meva passió es la fotografia, buscar noves tècniques, noves idees i intentar trobar sempre la imatge perfecte, per això el meu compromís es lliurar-te fotos de qualitat i que expressin exactament el que buscaves.

 Disposo d'un equip portàtil per poder adaptar-me a qualsevol situació i lloc per aconseguir que els teus records siguin inolvidables.