Fotografia de casaments

 

Hola, si estàs veient aquesta galeria potser vol dir que esteu planejant el vostre casament.

Heu triat data, i ara, esteu buscant entre moltíssimes opcions de restaurants, els vestits que portareu en el vostre dia, potser algun mitjà de transport que us portarà i ... un fotograf? Si, també n'esteu buscant un :)

Doncs bé, us explico una mica el que us ofereixo en el vostre dia tan màgic.

Faig fotografia de casament natural, els protagonistes aquest dia sou vosaltres i també les persones importants per vosaltres. Sabem que porta molt de temps fer que cada detall d'aquest dia sigui únic i que cada cosa que hagueu escollit sigui exactament com us agrada, així que jo sempre faig les fotografies respectant els colors i l'ambient que heu creat.

Pel que fa a vosaltres, la meva manera de fotografiar-vos a vosaltres i l'entorn serà discreta, intentant passar el més desapercebut possible i captant tots els detalls, tant els que heu preparat amb afecte durant tant de temps, com els detalls del moment com poden ser les abraçades, les mirades, i també les emocions.

 

La cobertura del casament serà des dels preparatius fins que acabi el ball nupcial i també una estoneta del ball amb els convidats. També oferim reportatges a mida que poden ser de menys durada i ens adaptem a les teves necessitats.

 

Necessites més info? Doncs no dubtis en contactar amb mi per a qualsevol dubte o pregunta. Pots fer-ho per correu, per telèfon, per formulari a la zona de contacte o per WhatsApp que sempre hi ha l'icona a baix de la pàgina i que prement sobre ell ja em podeu escriure directament. Estaré encantat de resoldre els vostres dubtes.

 

 
TITULO
DESCRIPCION